JT 1017 Gold

  • Fungsi: wisuh / wisuh / Turbo wisuh / pangatusan / Auto cahya Ngarep / Night Mburi
  • Voltase: AC110-130 / AC220-240V 50Hz / 60Hz pilihan
  • Sumber banyu: Direct nyambung menyang pipo banyu
  • Anget ngumbah: 4 tingkat luwes: suhu kamar / 35 ℃ / 38 ℃ / 40 ℃
  • Anget dryer online: 4 tingkat luwes: suhu kamar / 35 ℃ / 40 ℃ / 45 ℃
  • Anget jog: 4 tingkat luwes: suhu kamar / 30 ℃ / 35 ℃ / 40 ℃
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat Pembayaran: TT, LC, DP
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan fungsi gambaran
    Tegangan AC110-130 / AC220-240V 50Hz / 60Hz pilihan Seat digawe panas lan temparature diatur
    sumber banyu langsung nyambung menyang pipo banyu Banyu digawe panas lan temparature diatur
    meksa banyu 0.08-0.75 MPa (1.5-7.5 kgf) Dipindhahaké pijet -moving uyuh (bali lan kasebut);
    ngumbah anget kontrol meksa banyu luwes pangatusan anget online lan suhu udhara imbuhan;
    kontrol suhu (4 tingkat, suhu kamar / 35oC / 38oC / 44oC luwes) Self cleaning nozzle
    Wisuh daya Heater: 1350W Water kekuatan flushing adjusable
    kapasitas Tank; 1L meksa banyu luwes
    dryer anget online Power: 250W Dibangun ing sensor awak otomatis;
    kontrol suhu (4 tingkat, suhu kamar / 35 Oc / 40oC / 45oC luwes) panas diinstal
    jog anget Power: 50W Loro tutup bidet lan jog wis dampiing buffer (Close lirih lan meneng)
    desain tutup alus nutup deodorization areng pring aborb ordor ing
    kontrol suhu (4 tingkat, suhu kamar / 30oC / 35oC / 40oC luwes) mode hemat daya Intelligent
    dawa kabel listrik 1.5m Multi-safeguards
    piranti safety ngambang ngalih, sensor suhu, sekring temprature, pangayoman bocor bumi Female flush (bidet)
    Cara Langkawi siklon Langkawi wingking flush
    Langkawi volumn 4.5L Pressurized flush kanggo defecation
    kadohan wall 300mm / 400 mm fungsi Kids
    bobot NW: 40 kg GW 42 kg fungsi otomatis
    ukuran 745 * 420 * 575mm fungsi pangatusan Moving
    packing Salah PC ing siji Carton (L750 * W450 * H560mm) Intelligent remot kontrol
    wadhah loading qty 90pc / 20ft 180pc / 40FT 220pc / 40HQ Titaniam nozzle
    warna putih Ora desain tank banyu
    Otomatis / Remote kontrol / No listrik -3 jinis flushing

    JT-1017-Gold-4 JT-1017-Gold-5 JT-1017-Gold-6

    0 1 2 4


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !