JT 1017 Gold

  • Fungsi: nyeuseuh / nyeuseuh / Turbo nyeuseuh / Drying / Otomatis lampu hareup / Peuting Rear
  • Tegangan: AC110-130 / AC220-240V 50Hz / 60Hz pilihan
  • Suplai cai: langsung nyambung ka pipe cai
  • Haneut cuci: 4 tingkat adjustable: suhu kamar / 35 ℃ / 38 ℃ / 40 ℃
  • Haneut dryer hawa: 4 tingkat adjustable: suhu kamar / 35 ℃ / 40 ℃ / 45 ℃
  • Haneut korsi: 4 tingkat adjustable: suhu kamar / 30 ℃ / 35 ℃ / 40 ℃
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: TT, LC, DP
  • jéntré produk

    Tags produk

    spésifikasi fungsi pedaran
    Voltaseu AC110-130 / AC220-240V 50Hz / 60Hz pilihan Korsi dipanaskeun sarta temparature disaluyukeun
    suplai cai langsung nyambung ka pipe cai Cai dipanaskeun sarta temparature disaluyukeun
    Pore ​​water 0.08-0.75 Mpa (1.5-7.5 kgf) Movable urut -moving nyemprot (deui mudik);
    cuci haneut kontrol tekanan cai adjustable drying hawa haneut sarta suhu hawa adjustment;
    kadali hawa (4 tingkat, STP / 35oC / 38oC / 44oC adjustable) Self beberesih nozzle
    Ngumbah kakuatan Panaskeun: 1350W Cai kakuatan flushing adjusable
    kapasitas tank; 1L Pore ​​water adjustable
    dryer hawa haneut Kakuatan: 250W Diwangun-di sensor awakna otomatis;
    kadali hawa (4 tingkat, STP / 35 OC / 40oC / 45oC adjustable) thermostat dipasang
    korsi haneut Kakuatan: 50W Duanana tutup bidet na korsi geus dampiing panyangga (Tutup mang na cicingeun)
    Desain tutup lemes-nutup deodorization areng awi pikeun aborb ordor nu
    kadali hawa (4 tingkat, STP / 30oC / 35oC / 40oC adjustable) modeu hemat daya cerdas
    panjang ari kakuatan 1.5m Multi safeguards
    alat kaamanan floating switch, sensor hawa, sekering temprature, panyalindungan leakage bumi Bikangna siram (bidet)
    Métode Flushing Siklon Flushing posterior siram
    Flushing volumn 4.5L Pressurized siram pikeun mantuan defecation
    jarak témbok 300mm / 400 mm fungsi kids
    beurat NW: 40 kgs GW 42 kgs fungsi Otomatis
    ukuran 745 * 420 * 575mm fungsi drying pindah
    pak-pakan Hiji PC dina hiji karton (L750 * W450 * H560mm) Calakan kadali jauh
    wadahna loading qty 90pc / 20FT 180pc / 40FT 220pc / 40HQ Titaniam nozzle
    warna bodas Taya design tank cai
    Otomatis / Jauh control / No listrik -3 tipe flushing

    JT-1017-Emas-4 JT-1017-Emas-5 JT-1017-Emas-6

    0 1 2 4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !